Opskrifter med friske danske jordbær

Barry Icecake

En islagkage tager lidt tid at lave – mest fordi du skal vente på, at hvert enkelt lag skal fryses, men det er tiden værd. Denne lagkage har tre lag med smag af blåbær, hindbær og jordbær. 12 Stykker

Nødde-marengs-kage med mascarponecreme & sommerbær

En virkelig flot og lækker kage der pynter godt på bordet og som smager lækkert af danske sommer.

Roulade med jordbær og hvid chokolade

En dejlig roulade er altid skøn, og denne nemme jordbærroulade smager af god dansk sommer. Bag selv bunden og fyld den med flødeskum, bær og hvid chokolade.

Trifli med jordbær og mascarpone

Elsker I jordbær, er dette en hurtig og nem måde at lave en lækker dessert. Vi bruger her kagerne “ladyfingers”, som er en svampet kiks, i stedet for knuste makroner. De fugtes med italienske dessertvin og bliver dækket af lag af friske bær og creme af mascarpone og fløde.

Klassisk jordbærkage

Sprød mørdej, knasede mørk chokolade, blød creme og syrlig-søde jordbær. Der er mange grunde til, at jordbærtærten er blevet en dansk sommer klassiker.

Strawberry mule

Strawberry mule er den perfekte drink på varme sommerdage. Den laves med jordbær og gingerbeer uden alkohol, der giver den bedste smag. Her får du opskriften på den lækre alkoholfri cocktail med jordbær

Mandelruller med jordbærskum

Lækker dessert eller kage til eftermiddagskaffen.

Mormors jordbær-rabarbertrifli

Du kan lave skønne triflier med stort set al slags frugt, men intet slår desserten, når den tilsættes sommerens sødeste og sprødeste bær.